SXTEEN – Talent vd Maand – Maart – 101Barz

Van 101Barz

SXTEEN-Talent-vd-Maand-Maart-101Barz

Naar beneden

SXTEEN heb je vast al eens voorbij zien komen en sinds kort tekende hij bij Frenna’s label ‘777’. 101Barz ging langs bij de artiest in Spijkenisse om hem beter te leren kennen. Vergeet niet om tot het einde te kijken voor een exclusieve mini-videoclip van een onuitgebrachte pokoe.

Check het artikel ‘Tijd voor SXTEEN’s overname’ hier:
http://bit.ly/sxtnartikel

Met dank aan: SoccerFanshop

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video’s. Natuurlijk brengt Rotjoch elke week de welbekende studiosessies op je beeldscherm, maar dat is niet alles. Videoclips van je favoriete artiesten die gemaakt zijn door het 101Barz-team vind je onder de noemer 101Barz Videoclipz. Items en portretten van beginnende rappers en gevestigde namen worden met regelmaat geupload. In Hitmakerz nemen we je mee achter de schermen bij de producers van de dikste hits van Nederlandse bodem. De rappers met de best bekeken sessies krijgen bezoek van Rotjoch om een Trophy in ontvangst te nemen.

In 2006 had Rotjoch het idee om onder de vleugel van BNN het hiphopplatform 101Barz op te zetten. Rappers kwamen langs voor studiosessies en binnen de kortste keren was 101Barz een begrip in Nederland. Welke bekende rapper begon niet zijn carrière bij 101Barz?

Voor de laatste videoclips van derden, nieuwtjes en interviews kun je terecht op de site
http://www.101barz.bnn.nl

Volg ons ook op social media:

Twitter: http://twitter.com/101barz
Facebook: https://www.facebook.com/101BarzOfficieel
Instagram: http://instagram.com/101barzbnn/
Soundcloud: https://soundcloud.com/101barzbnn
Snapchat: Barz101

Plaats een bericht