Blazehoven | BPM | 101Barz

Van 101Barz

Blazehoven-BPM-101Barz

Naar beneden

Dat Josbros kan rappen heeft hij al vaker bewezen in de studio bij 101Barz, maar ook achter de knoppen is hij gevaarlijk. In deze BPM gaan we langs bij Blazehoven om te praten over het zijn van een rapper en een producer, hoe het voor hem begon en natuurlijk is er weer een beat gemaakt. Vergeet niet om mee te doen aan de challenge en wie weet zit jij in de volgende compilatie…

Download de beat hier:
bit.ly/BPMBLAZE

#BPMBLAZEHOVEN #BPM #101BARZ

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video’s. Natuurlijk brengt Rotjoch elke week de welbekende studiosessies op je beeldscherm, maar dat is niet alles. Videoclips van je favoriete artiesten die gemaakt zijn door het 101Barz-team vind je onder de noemer 101Barz Videoclipz. Items en portretten van beginnende rappers en gevestigde namen worden met regelmaat geupload. In BPM nemen we je mee achter de schermen bij de producers van de dikste hits van Nederlandse bodem. De rappers met de best bekeken sessies krijgen bezoek van Rotjoch om een Trophy in ontvangst te nemen.

In 2006 had Rotjoch het idee om onder de vleugel van BNN het hiphopplatform 101Barz op te zetten. Rappers kwamen langs voor studiosessies en binnen de kortste keren was 101Barz een begrip in Nederland. Welke bekende rapper begon niet zijn carrière bij 101Barz?

Voor de laatste videoclips van derden, nieuwtjes en interviews kun je terecht op de site
http://www.101barz.bnn.nl

Volg ons ook op social media:

Twitter: http://twitter.com/101barz
Facebook: https://www.facebook.com/101BarzOfficieel
Instagram: http://instagram.com/101barzbnn/
Soundcloud: https://soundcloud.com/101barzbnn
Snapchat: Barz101

Plaats een bericht